Kattoremontti Espoo

Kilpailuta kattoremontti Espoossa? Nopea ja helppo tapa löytää juuri itselle oikea urakoitsija

Kilpailuta tarjouksia täällä

Kattoremontin kilpailutuksella saatat säästää jopa 30% kokonaishinnassa

 

Kilpailutus on helppoa ja nopeaa saat tarjouksen joka varmasti juuri sinulle paras?

Kattoremontti Espoo tai sen  lähialueilla edessä?  Selvitä kattoremontin hinta omalle talollesi ja tee kilpailutuksesta itsellesi helppoa. Voit vapaasti tutkia tarjouksia, ja valita sen jälkeen sinulle sopivin kattoremontin toteuttaja.

Kattoremontit ovat aina yksilöllisiä ja osa kattotöistä saattaa vaatia erityisosaamista tai kokemusta. Älä siis tee valintaasi pelkästään hinnan perusteella, vaan pyydä aina tarjoavasta yrityksestä kattoalan asiantuntija käymään luonasi tekemässä kattotarkastus, jonka jälkeen saat yritykseltä räätälöidyn tarjouksen.

 

Kun ammattilaiset rakennustelineineen, ja asennustiimeineen saapuvat tontillesi on kaikkien muutosten ja päivitysten suunnittelu tehty kanssasi valmiiksi. Urakka on laskettu valmiiksi usein hinnaltaan kiinteäksi kokonaisuudeksi, johon ei tule mitään yllätyshintoja. Suunnitteluvaiheessa olette käyneet läpi mahdollisia katon muutostarpeita. Tasakatto tai pulpettikatto voidaan muuttaa helppohoitoisemmaksi harjakatoksi tai aumakatoksi.

Katolle voidaan lisätä tarvittavia lisäilmanvaihtohormeja, kulkusiltoja vaikkapa aurinkopaneeleja, tai muuta ekologista sähkönsäästöön ja talon kunnon ylläpitoon liittyvää uutta teknologiaa. Kun katon alarakenne on hyvin tuulettuva voidaan uuden katon eliniän arvioida olevan pitkäikäinen. Kun kattoa huolletaan tulevaisuudessa säännöllisesti voidaan arvioida katon kunnon pysyvän hyvänä vuosikymmenet.

Millainen katto sopii Espoon kodillesi?

1:3 olevat katon kaltevuudet tai sen ylioleville, voidaan asentaa mikä tahansa kate. Tiilikatto on kaunis, mutta aina hinnakkaampi ja sen hoitaminen usein on hieman työllästä.Tiilimuotokate teräsksestä taasen voisi olla loistava vaihtoehto hinnallisesti korvaamaan aito tiilikatto. Peltikatteet sopivat piharakennusten ja pienten tilojen kattomateriaaliksi.

Milloin kattoremontti espoon kodillesi on ajankohtainen?

Onko sähkölaskut talvella nousseet oudosti? Onko yläpohjassa outoa hajua ja talvella jääpuikkoja peltikaton lappeella? Natiseeko kattosi oudosti siellä kävellessä? Kasvaako katollasi sammalta ja muuta sinne kuulumatonta kasvustoa? Miljoona eri tekijää, mutta vain ammattilaisen avustuksella saat kattoremontin oikean tarpeen selvitettyä.

Asiantuntijan käynti on ensimmäinen asia jonka avulla kattoremontin tarve ja tarjousvaihe saadaan käynnistettyä. Yleensä asiantuntija huomaa kattohuoltojen olevan jääneen retuperälle. Katon vaurioita on nähty, mutta syystä tai toisesta huoltoja, ja muita katon kunnon mittareita ei olla noteerattu tärkeiksi seikoiksi.

Kattoasiantuntijan käynnit yleisesti sisältävät tarkan kattotarkastuksen, toimenpidesuositukset, remonttisuunnitelman ja tarjouksen. Lopulta kattoremontin toteutuksen avaimet käteen periaatteella.

 

Kattoremontti espoo ja kattotyöt Espoo ! Peltikatto – Tiilikatot, huopakatot , mineriittikatot

Kilpailutuksen kautta löydät hyvän ja luotettavan tekijän hoitamaan kattoremonttisi Espoon ja sen lähialuiden alueella. Kilpailutuksen kautta löytynyt tekijä tekee piharakennuksen, rantasaunan, omakotitalon, rivitalon, kerrostalon ja kesämökin kattoremontin kuntoon ja mikä parasta. Saat valita juuri mieleisesi tekijöiden joukosta. Kilpailutuksen avulla pystytään hinnassa varmistamaan, lähes 30% säästöjä.

Oli kyseessä sitten  Peltikaton, tiilikaton ja huopakaton asennus, tai remontti. Uusi katto on mahdollista kilpailuttaa eri  materiaaleille vaikkapa: konesaumakatto, kolmiorimakatto, lukkosaumakatto tai vaikka palahuopakatto.

Myös kattoprofiilit voidaan muuttaa vaikka saumakatoksi tai taitekatoksi. Kattoremontin suunnittelusta lähtevät hommat etenemään ja kattoasiantuntijat neuvovat mielellään ja kertovat, mitä hyötyjä saadaan esimerkiksi parantamalla yläpohjan tuulettumista.

Kattoremontti Espoo talvella ?

 

Peltikattoremontti tai tiilikaton remontointi voidaan tehdä myös talvella. Kattosaneeraus on täysin mahdollista tehdä talvellakin. Talviaika on monella tapaa parempi aika tehdä kattoremontti, koska ilma on kuivaa, eikä vesi ja kosteus pääse talon rakenteisiin. Sisäilman lämpötila pysyy samana vaikka remontti tehtäisiin talvisaikaan.

Kattoremontti hinta ? Mistä se koostuu?

 

Kattoremontin hintaan vaikuttaa useat eri seikat. Ison omakotitalon ja kesämökin kattoremontin hinta ovat aivan eri kokoluokassa koska usein omakotitalon neliöt ovat suuremmat. Peltikaton hinta asennettuna on kalliimpi remontti toteuttaa, kuin itse asennettuna.  Talon korkeus on ensimmäinen asia jota huomioidaan kattoremontin hinnassa.

Matalan talon kattoremontti on usein edullisempi, kuin monikerroksisen rintamamiestalon esimerkki. Loiva ja matala katto voidaan helposti tehdä telineillä, kuin useampikerroksisen talon kattoremontissa tarvitaan nostimet tai telineet koko lappeen matkalle.

Toinen merkittävä tekijä hinnassa on se miten jyrkkä katto on kyseessä. Loiva katto on helppo edetä, kun jyrkällä katolla työskennellessä tarvitaan erilaisia turva-ja apuvälineitä, ja muutenkin jyrkkä katto hidastaa huomattavasti työn edistymistä. Kattojen jyrkkyysasteet voi selvittää helposti siitä kun itse tepastelee katolla.

Jos katolle meneminen ja siellä kävely on helppoa, on kyseessä loiva katto, kun taasen jos kävely on vaikeaa ja muutenkin suojavaistoja aktivoivaa on kyseessä silloin jyrkkä katto.

Kattoturvatuotteiden määrät ja vesikourut sekä kattomateriaali vaikuttavat myös tietysti olennaisesti kokonaishintaan. Kattoasennustiimin kokoluokka ja Iso yritys vs, pieni on tietysti yksi aina hintaankin vaikuttava seikka.

 

7  kattoremontin hintaan vaikuttavaa tekijää

  1.  Rakennuksen korkeus. Tarvitaanko isoja henkilö-ja materiaalinostureita?
  2. Katon jyrkkyys. Loiva katto on edullisempi kuin jyrkkä.
  3.  Kattomateriaalit, kattoturvatuotteet, rännit
  4.  Kohteen sijainti.
  5. Tekijän "firman kokoluokka"
  6. Läpivientien määrät
  7.  Jiirit jne, erikoisrakenteet nostavat hintaa.

 

 

Kuinka homma toimii?

Täytä sivulla oleva kartoituslomake. Täytä siihen lyhyesti tiedot itsestäsi ja omakotitalosi katosta. Saat ilman sitoumuksia alueesi yrityksiltä tarjouksia kattoremontillesi. Palvelun käyttö ei sido asiakasta tilaamaan kattoremonttia, palvelun kautta tarjoavilta yrityksiltä.

saat arviolaskelman

Täytä oheisen lomakkeen tiedot talosi katosta ja lähetä se laskettavaksi
h

vastaanota tarjouksia

Saat alueesi kattourakoitsijoilta tarjouksia
}

valitse sopivin urakoitsija

Kun olet valmis tekemään päätöksen kattoremontin tekijästä, valitset sen sinulle sopivalla hetkellä.