Kattoremontti Klaukkala

Mitä maksaa kattoremontin teettäminen Klaukkalassa?

Kilpailuta tarjouksia täällä

Kattoremontin teettäminen Klaukkalassa on nyt helppoa

Kuinka kattoremontin hankinta etenee Klaukkalan alueella?

Kattoremontti, tiilikattoremontti tai peltikattoremontti Klaukkalassa alkaa töiden suunnittelulla. Ajankohdasta päättämisen lisäksi kattoremontin suunnittelu pitää sisällään katevalintojen ja mahdollisten muutostöiden suunnittelua. Kattoremontit Klaukkalassa, kuten tiilikaton, peltikaton ja huopakaton asennukset ja saneeraukset ovat monelle kattofirmalle arkipäiväistä työtä.

Kun ammattilaiset rakennustelineineen, ja asennustiimeineen saapuvat tontillesi on kaikkien muutosten ja päivitysten suunnittelu tehty kanssasi valmiiksi. Urakka on laskettu valmiiksi usein hinnaltaan kiinteäksi kokonaisuudeksi, johon ei tule mitään yllätyshintoja. Suunnitteluvaiheessa olette käyneet läpi mahdollisia katon muutostarpeita.

Tasakatto tai pulpettikatto voidaan muuttaa helppohoitoisemmaksi harjakatoksi tai aumakatoksi. Katolle voidaan lisätä tarvittavia lisäilmanvaihtohormeja, kulkusiltoja vaikkapa aurinkopaneeleja, tai muuta ekologista sähkönsäästöön ja talon kunnon ylläpitoon liittyvää uutta teknologiaa.

Kun katon alarakenne on hyvin tuulettuva voidaan uuden katon eliniän arvioida olevan pitkäikäinen. Kun kattoa huolletaan tulevaisuudessa säännöllisesti voidaan arvioida katon kunnon pysyvän hyvänä vuosikymmenet.

Millainen katto sopii klaukkalan kodillesi?

1:3 olevat katon kaltevuudet tai sen ylioleville, voidaan asentaa mikä tahansa kate. Tiilikatto on kaunis, mutta aina hinnakkaampi ja sen hoitaminen usein on hieman työläämpää.Tiilimuotokate teräsksestä taasen voisi olla loistava vaihtoehto hinnallisesti korvaamaan aito tiilikatto. Peltikatteet sopivat piharakennusten ja pienten tilojen kattomateriaaliksi.

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Onko sähkölaskut talvella nousseet oudosti? Onko yläpohjassa outoa hajua ja talvella jääpuikkoja peltikaton lappeella? Natiseeko kattosi oudosti siellä kävellessä? Kasvaako katollasi sammalta ja muuta sinne kuulumatonta kasvustoa? Miljoona eri tekijää, mutta vain ammattilaisen avustuksella saat kattoremontin oikean tarpeen selvitettyä.

Asiantuntijan käynti on ensimmäinen asia jonka avulla kattoremontin tarve ja tarjousvaihe saadaan käynnistettyä. Yleensä asiantuntija huomaa kattohuoltojen olevan jääneen retuperälle. Katon vaurioita on nähty, mutta syystä tai toisesta huoltoja, ja muita katon kunnon mittareita ei olla noteerattu tärkeiksi seikoiksi.

Kattoasiantuntijan käynnit yleisesti sisältävät tarkan kattotarkastuksen, toimenpidesuositukset, remonttisuunnitelman ja lopulta kattoremontin toteutuksen avaimet käteen periaatteella.

 

Kattohuolto klaukkala – Katon huolto on vuosittainen projekti

Katon huoltoon kannattaa panostaa melkein keväisin ja syksyisin. Jos itsellä ei rahkeet siihen riitä voi kauttamma kilpailutta myös katon huoltotöiden tekijän Klaukkalassa. Peltikatto on kannattaa maalauttaa 10–15 vuoden välein, ruostesuojan ylläpidon vuoksi. Ruoste syö peltikattoa vauhdilla eikä aikaakaan kun katon kautta saattaa koko talon perusrakenteet saada rakenteellisia vaurioita. Tiilikaton huoltoon riittää suojakäsittelyt. Tiilikaton pinnoitus pitää ylimääräiset sammalkasvustot ja muut katolle kuulumattomat kasvit sieltä poissa. Pinnoittamaton tiilikattto menee nopeasti huonoksi ja tiilet rupeavat halkeilemaan esimerkiksi pakkasella.

katon ja rännien puhdistus Klaukkala

Sadevesijärjestelmän ja rännien puhdistus, asennus, huolto sekä korjaus Klaukkalassa onnistuu myös kilpailuttamalla. Kattokaivot ja vesikourut on myös joka syksy hyvä puhdistella liasta. Mikäli sadevesijärjestelmät ovat vialliset saattaa sadevesi päätyä rakenteisiin eikä se ole talon kunnon vuoksi hyvä asia. 

Katon pesu ja sammaleen poisto klaukkala 

Katon pesu ja sammaleenpoisto ja sekä katon pinnoitus suojakäsittelyaineella antaa katollesi kestävyyttä selvitä sään moninaisilta kattoa rasittavilta tekijöiltä. Sammaleenpoisto huopakatolta, tiilikatolta ja peltikatolta saadaan nykyään helposti siihen suunnitelluilla työkaluilla ilman katon pintaa rikkovilla mekaanisilla työkaluilla. Katon harjaus kannattaa tehdä melkein vuosittain, mutta sammaltuhoaineet hyvin käsiteltynä katon kanssa pitää kasvustot poissa.

Katon maalaus klaukkala 

Peltikaton, että tiilikaton katon maalaus antaa hyvän uusiutuneen ilmeen katollesi. Kauttamme sinulla on myös mahdollista kilpailuttaa katon huoltomaalausten tekijät. Kattomaalaus palauttaa kattomateriaalin teknisen ominaisuuden ja suojaa kattoa esimerkiksi ruosteelta. Huopakaton pinnoitukseen on olemassa nykytekniikalla uusia mahdollisuuksia joiden avulla saat kohtuuhinnalla vuosikymmenet kestävät uuden pinnoitteen vanhan huovan päälle. 

 

kattoremontin kilpailutus Kuinka homma toimii?

Täytä sivulla oleva kartoituslomake. Täytä siihen lyhyesti tiedot itsestäsi ja omakotitalosi katosta. Saat ilman sitoumuksia alueesi yrityksiltä tarjouksia kattoremontillesi. Palvelun käyttö ei sido asiakasta tilaamaan kattoremonttia, palvelun kautta tarjoavilta yrityksiltä.

saat arviolaskelman

Täytä oheisen lomakkeen tiedot talosi katosta ja lähetä se laskettavaksi
h

vastaanota tarjouksia

Saat alueesi kattourakoitsijoilta tarjouksia
}

valitse sopivin urakoitsija

Kun olet valmis tekemään päätöksen kattoremontin tekijästä, valitset sen sinulle sopivalla hetkellä.