Kattoremontti kuopio

Kilpailuta kattoremontti Kuopiossa ja säästä kokonaishinnassa jopa 30%

Kilpailuta tarjouksia täällä

Kattoremontin teettäminen Kuopiossa on nyt helppoa

Kattoremontti Kuopio tai sen lähialueilla edessä?  Selvitä kattoremontin hinta omalle talollesi ja tee tarjouspyyntöjen lähettämisestä ja pyytämisestä itsellesi helppoa. Voit vapaasti tutkia tarjouksia, ja valita sen jälkeen sinulle sopivin remontin kattoremontin toteuttaja.

Kattoremontit ovat aina yksilöllisiä ja osa kattotöistä voivat vaatia erityisosaamista tai kokemusta. Älä siis tee valintaasi pelkästään hinnan perusteella, vaan pyydä aina tarjoavasta yrityksestä kattoalan asiantuntija käymään luonasi tekemässä kattotarkastus, jonka jälkeen saat yritykseltä räätälöidyn tarjouksen. 

Kun ammattilaiset rakennustelineineen, ja asennustiimeineen saapuvat tontillesi on kaikkien muutosten ja päivitysten suunnittelu tehty kanssasi valmiiksi.

Urakka on laskettu valmiiksi usein hinnaltaan kiinteäksi kokonaisuudeksi, johon ei tule mitään yllätyshintoja. Suunnitteluvaiheessa olette käyneet läpi mahdollisia katon muutostarpeita.

Tasakatto tai pulpettikatto voidaan muuttaa helppohoitoiseksi harjakatoksi tai aumakatoksi. Katolle voidaan lisätä tarvittavia lisäilmanvaihtohormeja, kulkusiltoja vaikkapa aurinkopaneeleja, tai muuta ekologista sähkönsäästöön ja talon kunnon ylläpitoon liittyvää uutta teknologiaa.

Kun katon alarakenne on hyvin tuulettuva voidaan uuden katon eliniän arvioida olevan pitkäikäinen. Kun kattoa huolletaan tulevaisuudessa säännöllisesti voidaan arvioida katon kunnon pysyvän hyvänä vuosikymmenet.

Millainen kattoremontti sopii Kuopion kodillesi?

1:3 olevat katon kaltevuudet tai sen ylioleville, voidaan asentaa mikä tahansa kate. Tiilikatto on kaunis, mutta aina hinnakkaampi ja sen hoitaminen usein on hieman työläämpää.Tiilimuotokate teräsksestä taasen voisi olla loistava vaihtoehto hinnallisesti korvaamaan aito tiilikatto.

Tasakattoisille ja loivakulmaisille katoille sopii erittäin hyvin konesaumakatto. Konesaumakaton etuja ovat pitkäikäisyys ja helppohoitoisuus. Konesaumakatto on myös nopea asentaa verrattuna esimerkiksi tiilikaton asennukseen.

Kattotyöt ja huollot kuopio – Peltikatto-, huopakatto- ja tiilikattotyöt

Kauttamme pystyt kilpailuttamaan kaikki kattotyöt ja kattohuollot. Oli kyseessä huopakatto-, peltikatto -tai tiilikatto löydät lyömättömällä ammattitaidolla varustetut kattourakointifirmat.

Tyypillisiä kattotyö esimerkkejä ovat; katon korotus, kaikki katon eristys- ja IV-työt, savupiippujen korjaukset ja aluskatteen vaihto, räystäiden puhdistus paikkaus ja korjaus. Kattoremontifirmoilta saat, huollot ja korjaukset, myös kattoturvatuotteisiin.

Kattoremontti Kuopio ja sen lähikunnissa urakoivilta kattoremontteja suorittavilta firmoilta saat tarjousten mukana hinnoiteltuna katto-, palo- ja talotikkaat, putoamissuojat, kattosillat, lumiesteet ja kattopollarit. Kattoturvatuotteilla turvataan kaikkien katolla liikkujien turvallisuus. 

Kattoremontti myös talvella?

Kattoja remontoidaan paljon kevät, kesä ja syksy aikaan. Suomessa on hyvä tehdä kattoremontteja myös talviaikaan. Matalampi ilmankosteus joka yleensä talvisin vaikuttaa on sitä puoltava tekijä.

Myös vesikaton poistot eivät aiheuta talvisin poikkeavaa syytä olla tekemättä remonttia talvisaikaan. Yläpohjan eristeiden pilkkomiset voidaan ajoittaa talvella suoritettavan remontin aikana vaiheittain. Tällöin itse voidaan vaikuttaa siihen ettei lämpökarkailua tapahdu.

 

kattoremontin ja kattoturvatuotteiden hinta?

 

Kattoremontin hintaan Kuopiossa vaikuttavat useat eri seikat. Ison omakotitalon ja kesämökin kattoremontin hinta ovat aivan eri kokoluokassa koska usein omakotitalon neliöt ovat suuremmat.  Talon korkeus on ensimmäinen asia jota huomioidaan kattoremontin hinnassa.

Matalan talon kattoremontti on usein edullisempi, kuin monikerroksisen rintamamiestalon esimerkki. Loiva ja matala katto voidaan helposti tehdä telineillä, kuin useampikerroksisen talon kattoremontissa tarvitaan nostimet tai telineet koko lappeen matkalle.

Toinen merkittävä tekijä hinnassa on se miten jyrkkä katto on kyseessä. Loiva katto on helppo edetä, kun jyrkällä katolla työskennellessä tarvitaan erilaisia turva-ja apuvälineitä, ja muutenkin jyrkkä katto hidastaa huomattavasti työn edistymistä.

Kattojen jyrkkyysasteet voi selvittää helposti siitä kun itse tepastelee katolla. Jos katolle meneminen ja siellä kävely on helppoa, on kyseessä loiva katto, kun taasen jos kävely on vaikeaa ja muutenkin suojavaistoja aktivoivaa on kyseessä silloin jyrkkä katto.

 

Mitä kaikkea kattoremontin yhteydessä kannattaa uusia?

 

Usein kattoremontin yhteydessä hankitaan myös uudet kattoturvatuotteet. Uudet lumisillat, palotikkaat ja kattosillat varmistavat katolla turvallisen liikkumisen kaikille siellä asioiville. Uudet vesikourut ja rännit sekä vaikkapa ikkunapellit voidaan vaihtaa kattoremontin yhteydessä.

Piipunpellitykset ja piipunhatut ovat myös hormia suojaavia ratkaisuja joita paljon asennetaan esimerkiksi rintamamiestalojen kattoremonttien yhteydessä. Kaikissa kattoon ja katon turvallisuuteen liittyvissä asioissa saat ammattimaista neuvontaa kumppaniemme toimesta.

Kattoturvatuotteiden määrät ja vesikourut sekä kattomateriaali vaikuttavat myös tietysti olennaisesti kokonaishintaan.

Kattoremontin kilpailutus Kuopiossa ja Pohjois-Savossa. Paikkakunnat joissa kattoremontit voidaan kilpailuttaa ovat: Kuopio, Siilinjärvi, Juankoski, Suonenjoki, Varkaus, Lapinlahti, Iisalmi, Kiuruvesi, Pielavesi, Rautavaara, Koirakoski, Keitele, Tuusniemi.

kattoremontin kilpailutus Kuinka homma toimii?

Täytä sivulla oleva kartoituslomake. Täytä siihen lyhyesti tiedot itsestäsi ja omakotitalosi katosta. Saat ilman sitoumuksia alueesi yrityksiltä tarjouksia kattoremontillesi. Palvelun käyttö ei sido asiakasta tilaamaan kattoremonttia, palvelun kautta tarjoavilta yrityksiltä.

saat arviolaskelman

Täytä oheisen lomakkeen tiedot talosi katosta ja lähetä se laskettavaksi
h

vastaanota tarjouksia

Saat alueesi kattourakoitsijoilta tarjouksia
}

valitse sopivin urakoitsija

Kun olet valmis tekemään päätöksen kattoremontin tekijästä, valitset sen sinulle sopivalla hetkellä.