Kattoremontti lahti

Kilpailuta kattoremontti Lahdessa. Säästä jopa 30% remontin hinnassa?

Kilpailuta tarjouksia täällä

Kattoremontin teettäminen LAHDESSA on nyt helppoa

Kuinka kattoremontin hankinta etenee lahden alueella?

Kattoremontti Lahti ja lähikunnissa, sekä Päijät-Hämeen alueella, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä ja Orimattilassa. Kattoremontti on helppo kilpailuttaa. Tiilikattoremontti tai peltikattoremontti alkaa töiden suunnittelulla. Ajankohdasta päättämisen lisäksi kattoremontin suunnittelu pitää sisällään katevalintojen ja mahdollisten muutostöiden suunnittelua. Kattoremontit Lahdessa, kuten tiilikaton, peltikaton ja huopakaton asennukset ja saneeraukset ovat monelle kattofirmalle arkipäiväistä työtä.

Kun ammattilaiset rakennustelineineen, ja asennustiimeineen saapuvat tontillesi on kaikkien muutosten ja päivitysten suunnittelu tehty kanssasi valmiiksi. Urakka on laskettu valmiiksi usein hinnaltaan kiinteäksi kokonaisuudeksi, johon ei tule mitään yllätyshintoja. Suunnitteluvaiheessa olette käyneet läpi mahdollisia katon muutostarpeita.

Tasakatto tai pulpettikatto voidaan muuttaa helppohoitoiseksi harjakatoksi tai aumakatoksi. Katolle voidaan lisätä tarvittavia lisäilmanvaihtohormeja, kulkusiltoja vaikkapa aurinkopaneeleja, tai muuta ekologista sähkönsäästöön ja talon kunnon ylläpitoon liittyvää uutta teknologiaa.

Kun katon alarakenne on hyvin tuulettuva voidaan uuden katon eliniän arvioida olevan pitkäikäinen. Kun kattoa huolletaan tulevaisuudessa säännöllisesti voidaan arvioida katon kunnon pysyvän hyvänä vuosikymmenet.

Millainen kattoremontti sopii LAHDEN kodillesi?

1:3 olevat katon kaltevuudet tai sen ylioleville, voidaan asentaa mikä tahansa kate. Tiilikatto on kaunis, mutta aina hinnakkaampi ja sen hoitaminen usein on hieman työläämpää.Tiilimuotokate teräsksestä taasen voisi olla loistava vaihtoehto hinnallisesti korvaamaan aito tiilikatto.

Tasakattoisille ja loivakulmaisille katoille sopii erittäin hyvin konesaumakatto. Konesaumakaton etuja ovat pitkäikäisyys ja helppohoitoisuus. Konesaumakatto on myös nopea asentaa verrattuna esimerkiksi tiilikaton asennukseen. Kattoremontti Lahti ja lähialueilla voi teettää myös osaavalla peltisepänliikkeellä jolloin voidaan tehdä konesaumakatto tai lukkosaumakatto. Näiden kattojen ikä on jo sitten hyvin huollettuna todella pitkä.

Milloin kattoremontti on ajankohtainen?

Onko sähkölaskut talvella nousseet oudosti? Onko yläpohjassa outoa hajua ja talvella jääpuikkoja peltikaton lappeella? Natiseeko kattosi oudosti siellä kävellessä? Kasvaako katollasi sammalta ja muuta sinne kuulumatonta kasvustoa? Miljoona eri tekijää, mutta vain ammattilaisen avustuksella saat kattoremontin oikean tarpeen selvitettyä.

Kattoremontti lahti alueella on helppo lähteä kilpaluttamaan asiantuntijan käynnillä. Tämä on ensimmäinen asia jonka avulla kattoremontin tarve ja tarjousvaihe saadaan käynnistettyä. Yleensä asiantuntija huomaa kattohuoltojen olevan jääneen retuperälle. Katon vaurioita on nähty, mutta syystä tai toisesta huoltoja, ja muita katon kunnon mittareita ei olla noteerattu tärkeiksi seikoiksi.

Kattoasiantuntijan käynnit yleisesti sisältävät tarkan kattotarkastuksen, toimenpidesuositukset, remonttisuunnitelman ja lopulta kattoremontin toteutuksen avaimet käteen periaatteella.

 

kattoremontti Lahti – Mistä hinta koostuu?

 

Kattoremontti Lahti ja lähialueilla vaikuttaa useat eri seikat. Ison omakotitalon ja kesämökin kattoremontin hinta ovat aivan eri kokoluokassa koska usein omakotitalon neliöt ovat suuremmat.  Talon korkeus on ensimmäinen asia jota huomioidaan kattoremontin hinnassa. Matalan talon kattoremontti on usein edullisempi, kuin monikerroksisen rintamamiestalon esimerkki. Loiva ja matala katto voidaan helposti tehdä telineillä, kuin useampi kerroksisen talon kattoremontissa tarvitaan nostimet tai telineet koko lappeen matkalle.

Toinen merkittävä tekijä hinnassa on se miten jyrkkä katto on kyseessä. Loiva katto on helppo edetä, kun jyrkällä katolla työskennellessä tarvitaan erilaisia turva-ja apuvälineitä, ja muutenkin jyrkkä katto hidastaa huomattavasti työn edistymistä. Kattojen jyrkkyysasteet voi selvittää helposti siitä kun itse tepastelee katolla. Jos katolle meneminen ja siellä kävely on helppoa, on kyseessä loiva katto, kun taasen jos kävely on vaikeaa ja muutenkin suojavaistoja aktivoivaa on kyseessä silloin jyrkkä katto.

Kattoturvatuotteiden määrät ja vesikourut sekä kattomateriaali vaikuttavat myös tietysti olennaisesti kokonaishintaan. Kattoasennustiimin kokoluokka ja Iso yritys vs, pieni on tietysti yksi aina hintaankin vaikuttava seikka.

 

KATTOHUOLTO Lahti – KATON HUOLTO ON VUOSITTAINEN PROJEKTI

Kattoremontti Lahti ja lähialueilla yhteydessä voidaan tehdä helposti myös katon huoltotoimenpiteitä. Katon huoltoon kannattaa panostaa melkein keväisin ja syksyisin. Jos itsellä ei rahkeet siihen riitä voi kauttamma kilpailuttaa myös katon huoltotöiden tekijän Lahdessa. Peltikatto on kannattaa maalauttaa 10–15 vuoden välein, ruostesuojan ylläpidon vuoksi. Ruoste syö peltikattoa vauhdilla eikä aikaakaan kun katon kautta saattaa koko talon perusrakenteet saada rakenteellisia vaurioita. Tiilikaton huoltoon riittää suojakäsittelyt. Tiilikaton pinnoitus pitää ylimääräiset sammalkasvustot ja muut katolle kuulumattomat kasvit sieltä poissa. Pinnoittamaton tiilikattto menee nopeasti huonoksi ja tiilet rupeavat halkeilemaan esimerkiksi pakkasella.

KATON JA RÄNNIEN PUHDISTUS Lahdessa

Sadevesijärjestelmän ja rännien puhdistus, asennus, huolto sekä korjaus Lahdessa onnistuu myös kilpailuttamalla. Kattokaivot ja vesikourut on myös joka syksy hyvä puhdistella liasta. Mikäli sadevesijärjestelmät ovat vialliset saattaa sadevesi päätyä rakenteisiin eikä se ole talon kunnon vuoksi hyvä asia.

KATON PESU JA SAMMALEEN POISTO Lahdessa

Katon pesu ja sammaleenpoisto ja sekä katon pinnoitus suojakäsittelyaineella antaa katollesi kestävyyttä selvitä sään moninaisilta kattoa rasittavilta tekijöiltä. Sammaleenpoisto huopakatolta, tiilikatolta ja peltikatolta saadaan nykyään helposti siihen suunnitelluilla työkaluilla ilman katon pintaa rikkovilla mekaanisilla työkaluilla. Katon harjaus kannattaa tehdä melkein vuosittain, mutta sammaltuhoaineet hyvin käsiteltynä katon kanssa pitää kasvustot poissa.

KATON MAALAUS Lahdessa

Kattoremontti Lahti vai pelkkä huoltomaalaus? Peltikaton, että tiilikaton katon maalaus antaa hyvän uusiutuneen ilmeen katollesi. Kauttamme sinulla on myös mahdollista kilpailuttaa katon huoltomaalausten tekijät. Kattomaalaus palauttaa kattomateriaalin teknisen ominaisuuden ja suojaa kattoa esimerkiksi ruosteelta. Huopakaton pinnoitukseen on olemassa nykytekniikalla uusia mahdollisuuksia joiden avulla saat kohtuuhinnalla vuosikymmenet kestävät uuden pinnoitteen vanhan huovan päälle.

Välikaton ja yläpohjan lisäeristys kattoremontin yhteydessä

välikaton ja yläpohjan eristys kattoremontin yhteydessä.  Saat paremman lämpötehokkaan kodin laitattamalla lisäeristeet kattoremontin yhteydessä. Lisäeristykset estävät lämpöä haihtumasta ulos kodistasi. Mikäli nykyisessä kodissasi on lämpöeristettä niukasti, saattaa se näkyä korkeina lämmityskuluina.  Eristeet auttavat pitämään yläkaton tiiviinä ja myös sisäilman laadukkaana.

Kattoturvatuotteiden uusiminen kattoremontin yhteydessä

Kerrostalojen, rivitalojen, teollisuuslaitosten ja pientalojen kattoturvatuotteet voidaan hankkia yleensä samalta toimittajalta kattoremontin yhteydessä. Katolle pitää rakennusmääräysten mukaan olla esteetön turvallinen kulku. Katolla on usein eri alojen ammattilaisia työskentelemässä. Jopa talon isäntä saattaa heilua katolla. Uusituilla kattoturvatuotteilla taataan katolla asioivien turvallisuus. Palotikkailla, katto- ja savuluukuilla, parannetaan myös asukkaiden turvallisuutta hätätilanteissa.

Kilpailuta kattoremontin hinta Lahdessa ja päijät-hämeessä.

Kattoremontti Lahti – Orimattila – Asikkala – Hollola – Hämeenkoski – Lammi – Padasjoki-  Nastola – Iitti-  Vesivehmaa – Kärkölä – Vierumäki – Uusikylä – Sysmä

Lahden kaupunkiin voit tutustua vaikkapa wikipediassa

kattoremontin kilpailutus Kuinka homma toimii?

Täytä sivulla oleva kartoituslomake. Täytä siihen lyhyesti tiedot itsestäsi ja omakotitalosi katosta. Saat ilman sitoumuksia alueesi yrityksiltä tarjouksia kattoremontillesi. Palvelun käyttö ei sido asiakasta tilaamaan kattoremonttia, palvelun kautta tarjoavilta yrityksiltä.

saat arviolaskelman

Täytä oheisen lomakkeen tiedot talosi katosta ja lähetä se laskettavaksi
h

vastaanota tarjouksia

Saat alueesi kattourakoitsijoilta tarjouksia
}

valitse sopivin urakoitsija

Kun olet valmis tekemään päätöksen kattoremontin tekijästä, valitset sen sinulle sopivalla hetkellä.