Kattoremontti naantali

Kattoremontti Naantalissa tai lähialuilla?

Kilpailuta tarjouksia täällä

Kattoremontin kilpailutus Naantalissa on nyt helppoa

 

Tekeillä kattoremontti Naantali ja- tai lähialueilla?  Selvitä kattoremontin hinta omalle talollesi ja tee kattoremontin kilpailutuksesta itsellesi helppoa. Voit vapaasti tutkia tarjouksia, ja valita sen jälkeen sinulle sopivin remontin kattoremontin toteuttaja. 

Kattoremontit ovat aina yksilöllisiä ja osa kattotöistä voivat vaatia erityisosaamista tai kokemusta. Älä siis tee valintaasi pelkästään hinnan perusteella, vaan pyydä aina tarjoavasta yrityksestä kattoalan asiantuntija käymään luonasi tekemässä kattotarkastus, jonka jälkeen saat yritykseltä räätälöidyn tarjouksen. 

Kun ammattilaiset rakennustelineineen, ja asennustiimeineen saapuvat tontillesi on kaikkien muutosten ja päivitysten suunnittelu tehty kanssasi valmiiksi. Urakka on laskettu valmiiksi usein hinnaltaan kiinteäksi kokonaisuudeksi, johon ei tule mitään yllätyshintoja. Suunnitteluvaiheessa olette käyneet läpi mahdollisia katon muutostarpeita.

Tasakatto tai pulpettikatto voidaan muuttaa helppohoitoiseksi harjakatoksi tai aumakatoksi. Katolle voidaan lisätä tarvittavia lisäilmanvaihtohormeja, kulkusiltoja vaikkapa aurinkopaneeleja, tai muuta ekologista sähkönsäästöön ja talon kunnon ylläpitoon liittyvää uutta teknologiaa.

Kun katon alarakenne on hyvin tuulettuva voidaan uuden katon eliniän arvioida olevan pitkäikäinen. Kun kattoa huolletaan tulevaisuudessa säännöllisesti voidaan arvioida katon kunnon pysyvän hyvänä vuosikymmenet.

Millainen kattoremontti sopii naantalin kodillesi?

1:3 olevat katon kaltevuudet tai sen ylioleville, voidaan asentaa mikä tahansa kate. Tiilikatto on kaunis, mutta aina hinnakkaampi ja sen hoitaminen usein on hieman työläämpää.Tiilimuotokate teräsksestä taasen voisi olla loistava vaihtoehto hinnallisesti korvaamaan aito tiilikatto.

Tasakattoisille ja loivakulmaisille katoille sopii erittäin hyvin konesaumakatto. Konesaumakaton etuja ovat pitkäikäisyys ja helppohoitoisuus. Konesaumakatto on myös nopea asentaa verrattuna esimerkiksi tiilikaton asennukseen.

Mistä tietää että kattoremontti on ajankohtainen?

Selva merkki siitä että kattoremontti Naantalin  kodissasi on ajankohtainen on se että vettä tulee sisälle, tai talon rakenteisiin. Tämä koskee sulamis- ja sadevesiä, joiden tulee normaalisti kulkeutua katolta hallitusti katolta sadevesijärjestelmien kautta viemäreihin. Läpiviennit ovat aina kriittisimpiä paikkoja, varsinkin sellaisissa kohdissa joissa vesi jää paikoilleen.

Katon huono tuulettuvuus jättää kosteutta usein katon alapuolelle. Tämä on selkeä korjaustarpeen merkki ja se pahimmillaan vahingoittaa katon rakenteita. On erittäin tärkeää  että alusrakenteen ovat aina kuivat ja ilman kierto on toteutettu koko alakaton alla sekä sisään että ulos.

Katon estetiikasta pystyy myös katsomaan mahdollista katon remontin tarvetta. Jos talvella on jääpuikkoja, on vuotokohtia olemassa. Painaumat katossa sekä kaikki kiinnikkeen ja niiden tiiveyden heikko kunto saattavat kertoa rakenteiden heikosta kunnosta tai vaurioista.

Katon hilseily, ruoste, sekä kuprut ovat myös merkkejä, että riskejä on olemassa, ja uusi katto saattaa olla tarpeen. Alapohjaan muodostunut jää pakkasella, sekä alapohjan rikkonaisuus ovat myös asioita jotka kannattaa tutkituttaa.

Yksinkertaistettuna tässä muutamia asioita joista lähteä liikkeelle. Mikäli haluat varmuutta, useat kattofirmat tekevät veloituksetta kattojen kuntotarkastuksia. Saat selkeät neuvot kuinka edetä, ja onko katon kunto oikeasti millä tolalla. Muista, että aina kattoremontti ei ole tarpeellinen vaikka vesi jossain esiintyykin.  

Katon kunto on hyvä tarkistaa säännöllisin väliajoin. Hyvä ohjesääntö on se, että kattohuolto ja kunnon tarkastus tehtäisiin kerran vuodessa. Saat varmuuden siitä, ovatko saumat kunnossa, ovatko läpiviennit, ruuvit ja liitokset katolla ja kattoturvatuotteissa ja sadevesijärjestelmissä kunnolla kiinni? Jos uskot että kattoremontti on omalle talollesi ajankohtaista nyt,  klikkaa alla olevaa nappia ja saat kattofirmoilta kattotarkastuksen ja tarjouksen kattoremontista omalle kodillesi.

 

Kattotyöt naantali – Peltikatto-, huopakatto- ja tiilikattotyöt

Kauttamme pystyt kilpailuttamaan kaikki kattotyöt ja kattohuollot. Oli kyseessä huopakatto-, peltikatto -tai tiilikatto löydät lyömättömällä ammattitaidolla varustetut kattourakointifirmat.

Tyypilliä kattotyö esimerkkejä ovat; katon korotus, kaikki katon eristys- ja IV-työt, savupiippujen korjaukset ja aluskatteen vaihto, paikkaus ja korjaus. Kattoremontifirmoilta saat, huollot ja korjaukset, myös kattoturvatuotteisiin.

Yleisesti kattoremontteja suorittavilta firmoilta saat tarjousten mukana hinnoiteltuna katto-, palo- ja talotikkaat, putoamissuojat, kattosillat, lumiesteet ja kattopollarit. Kattoturvatuotteilla turvataan kaikkien katolla liikkujien turvallisuus. 

 

kattoremontti hinta?

 

Kattoremontin hintaan Naantalin alueella vaikuttaa useat eri seikat. Ison omakotitalon ja kesämökin kattoremontin hinta ovat aivan eri kokoluokassa koska usein omakotitalon neliöt ovat suuremmat.  Talon korkeus on ensimmäinen asia jota huomioidaan kattoremontin hinnassa.

Matalan talon kattoremontti on usein edullisempi, kuin monikerroksisen rintamamiestalon esimerkki. Loiva ja matala katto voidaan helposti tehdä telineillä, kuin useampikerroksisen talon kattoremontissa tarvitaan nostimet tai telineet koko lappeen matkalle.

Toinen merkittävä tekijä hinnassa on se miten jyrkkä katto on kyseessä. Loiva katto on helppo edetä, kun jyrkällä katolla työskennellessä tarvitaan erilaisia turva-ja apuvälineitä, ja muutenkin jyrkkä katto hidastaa huomattavasti työn edistymistä.

Kattojen jyrkkyysasteet voi selvittää helposti siitä kun itse tepastelee katolla. Jos katolle meneminen ja siellä kävely on helppoa, on kyseessä loiva katto, kun taasen jos kävely on vaikeaa ja muutenkin suojavaistoja aktivoivaa on kyseessä silloin jyrkkä katto.

Kattoturvatuotteiden määrät ja vesikourut sekä kattomateriaali vaikuttavat myös tietysti olennaisesti kokonaishintaan. Kattoasennustiimin kokoluokka ja Iso yritys vs, pieni on tietysti yksi aina hintaankin vaikuttava seikka.

Kattoremontin voit kilpailuttaa Varsinaissuomen maakunnassa ja lähialueilla seuraavilla paikkakunnilla : Naantali, Merimasku, Rymättylä, Velkua, Masku, Parainen, Raisio

kattoremontin kilpailutus Kuinka homma toimii?

Täytä sivulla oleva kartoituslomake. Täytä siihen lyhyesti tiedot itsestäsi ja omakotitalosi katosta. Saat ilman sitoumuksia alueesi yrityksiltä tarjouksia kattoremontillesi. Palvelun käyttö ei sido asiakasta tilaamaan kattoremonttia, palvelun kautta tarjoavilta yrityksiltä.

saat arviolaskelman

Täytä oheisen lomakkeen tiedot talosi katosta ja lähetä se laskettavaksi
h

vastaanota tarjouksia

Saat alueesi kattourakoitsijoilta tarjouksia
}

valitse sopivin urakoitsija

Kun olet valmis tekemään päätöksen kattoremontin tekijästä, valitset sen sinulle sopivalla hetkellä.