aurinkopaneelit omakotitaloon kattoremontin yhteydessä

Aurinkopaneelit kannattaa asennuttaa omakotitaloon kattoremontin yhteydessä.

Kilpailuta tarjouksia täällä

 

aurinkopaneelit omakotitaloon

 

Homma on helppo tehdä kattoremontin yhteydessä

Moni perhe asennuttaa aurinkopaneelit omakotitaloon kattoremontin yhteydessä. Aurinkopaneelien kautta tuotettava sähkö säästää pitkän sentin omakotitalon lämmityskustannuksissa. Samalla siirrytään enemmän kohti ekologisempaa ja modernimpaa tapaa keventää ympäristölle perinteisten lämmitysjärjestelmistä  koituvaa kuormitusta.

Aurinkosähköjärjestelmät ja niiden hinnat ovat erittäin kohtuuhintaisia nykypäivänä. Monet kattoremontteja suorittavat yritykset tarjoavat osana kattoremonttia, myös mahdollisuuden asentaa avaimet käteen periaatteella aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmän remontin yhteydessä.

Aurinkopaneeleilla  kerätään nykytekniikan avulla aurinkoenergiaa auringon säteilystä. Se muutetaan lämpöenergiasta sähköksi. Paneeleita asennetaan nyt todella paljon sähkön markkinahintojen heilahdellessa ja moni okt-taloasukas haluaa optimoida omat talonsa lämmityskustannukset tulevaisuuden varalle.

 

Aurinkopaneeleihin ja sähköön siirtymisestä on monenlaista hyötyä kuten:

 • Paneelit asennetaan kattoremontin yhteydessä tai suoraan katolle nopeasti, ilman että remonttia tarvitsee lähteä ”karkuun”
 • Hyvän laitteiston avulla säästät 10-50% sähkölaskussa
 • Aurinkosähkön avulla pienennät hiilijalanjälkeä
 • Aurinkopaneelit maksavat itsensä takaisin nopeasti pienentyvinä sähkölaskuina. Kuolettumisaika investoinnille on 8-15 vuotta.
 • Aurinkosähkön tuottaman ylimääräisen sähkön voi myydä tai ”säästää itselle tulevaan”
 • Yleensä aurinkopaneleihin ei tarvita erillisiä lupia

 

hyödyt paneelien asennuksesta kattoremontin yhteydessä

 1. Asennuksen helppous: Aurinkopaneelien asennus on helpompaa kattoremontin yhteydessä, koska katto on jo avattu ja asennustyöt ovat helpompia suorittaa.
 2. Säästöt: Yhdistämällä kattoremontti ja aurinkosähköjärjestelmän asennus, voi säästää asennuskustannuksissa.
 3. Tehokkuus: Kattoremontin yhteydessä tehty aurinkosähköjärjestelmän asennus on tehokkaampi, koska se voi hyödyntää kattotilaa paremmin.
 4. Huollettavuus: Kattoremontin yhteydessä tehdystä aurinkosähköjärjestelmästä on helpompi huolehtia ja tehdä tarvittavia korjauksia tulevaisuudessa.

 

 

 

toteutunut hinta aurinkopaneelien asennuksesta uusimaa

 • Aurinkopaneeleiden hinta

  Aurinkosähköjärjestelmien hinta on laskenut jopa 60 % viimeisen 10 vuoden aikana. Tekniikka kehittyy kokoajan ja paneeleiden kysyntä on todella suurta ympäri maailmaa.

  Aurinkopaneeleiden asennuksen hinta laitteistoineen esimerkki:

  • Paneelien pinta-ala: 36 m2
  • Paneelien määrä: 15 kpl
  • Kokonaisteho: 6,00 kWp
  • Asennuksen hinta: noin 8500-11500 €

Yleistä aurinkopaneeleista

 

Aurinkopaneelit ovat laitteita, jotka muuntavat auringon säteilyn sähköenergiaksi. Ne koostuvat soluista, jotka sisältävät puolijohteita, kuten silikonia, ja niiden tarkoituksena on kerätä auringon valo ja muuntaa se sähköksi.

Aurinkopaneelit ovat yhä suosittuja ja tehokkaampia, ja niitä käytetään laajalti erilaisissa sovelluksissa, kuten kodin sähköntuotannossa, teollisuudessa ja julkisissa rakennuksissa. Niiden suosio perustuu niiden ekologiseen ja taloudelliseen tehokkuuteen sekä tarveen vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista.

Aurinkopaneelit ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne eivät tuota haitallisia päästöjä eivätkä kuluta luonnonvaroja. Niiden käyttö vähentää myös sähkön hinnan vaihteluita ja lisää energiaomavaraisuutta. Aurinkopaneelit tarjoavat myös joustavuutta ja mukavuutta, sillä ne voidaan asentaa missä tahansa paikassa, jossa on tarpeeksi auringonvaloa.

Aurinkopaneelien valinta ja asennus vaativat kuitenkin tietämystä ja ammattitaitoa, sillä ne vaativat tarkan suunnittelun ja asennuksen, jotta ne toimivat tehokkaasti. On myös tärkeää valita laadukkaita ja luotettavia aurinkopaneeleja, jotta ne kestävät pitkään ja tuottavat tehokkaasti sähköä. Monet kattofirmat ovat koulutettuja asiantuntijoita sähköpaneeleihin ja niiden asennuksiin liittyen. Paneelit soveltuvat tuotteina hyvin kattoremonttifirmoille, koska paneelit asennetaan katoille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että aurinkopaneelit ovat tehokas ja ympäristöystävällinen tapa tuottaa sähköä. Niiden suosio kasvaa jatkuvasti ja niitä käytetään yhä laajemmin erilaisissa sovelluksissa. Aurinkopaneelit ovat hyvä ratkaisu niille, jotka haluavat vähentää riippuvuutta fossiilisista polttoaineista ja parantaa ympäristön tilaa.

 

kattoremontin kilpailutus Kuinka homma toimii?

Täytä sivulla oleva kartoituslomake. Täytä siihen lyhyesti tiedot itsestäsi ja omakotitalosi katosta. Saat ilman sitoumuksia alueesi yrityksiltä tarjouksia kattoremontillesi. Palvelun käyttö ei sido asiakasta tilaamaan kattoremonttia, palvelun kautta tarjoavilta yrityksiltä.

saat arviolaskelman

Täytä oheisen lomakkeen tiedot talosi katosta ja lähetä se laskettavaksi
h

vastaanota tarjouksia

Saat alueesi kattourakoitsijoilta tarjouksia
}

valitse sopivin urakoitsija

Kun olet valmis tekemään päätöksen kattoremontin tekijästä, valitset sen sinulle sopivalla hetkellä.