Mansardikatto

Mansardikaton remontti huolto ja korjaus ?

Kilpailuta tarjouksia täällä

Yleistä mansardikatoista

 

Mansardikatto on nelisivuinen kattoprofiili. Mansardiksi tai mansardikerrokseksi kutsutaan myös asuttavaa kattokerrosta ja kattoikkunoita mansardi-ikkunoiksi. Mansardikatto luo rakennukseen tavallisesti yhden lisäkerroksen, mutta jyrkät ja pitkät mansardikatot voivat luoda useampia kerroksia.

Mansardikatto sekoitetaan usein myös taitekattoon. Näiden kanden ero on lappeiden määrällä Taitekatto on 2 lappeelle rakennettu katto,  jossa lappeet taittuvat vielä kahdeksi osaksi, kahteen eri kulmaan.

Mansardikaton remontointi hinta

Mansardikaton remonteissa hinta on yleensä hieman korkeampi johtuen katon rakenteesta ja sen vaikutuksesta katon asennuksen kestoon. Alla oleva esimerkki on vuonna 2021 toteutuneesta kattoremontin hintatarjouskilpailutuksesta.

 

toteutunut hinta mansardikaton remontista 2021

Mansardikaton Pellitysten vaihto uuteen Turussa

  • 170 m²
  • 16 900 euroa
  • Peltikaton remontti m² hinta (99,4 euroa/m²)
  • Harjakatto
  • Sadevesijärjestelmien uusiminen
  • Kattoturvatuotteiden uusiminen

 

Mansardikaton huolto, sekä korjaustyöt

Mansardikattoja kuten kaikkia muitakin kattoja tulee huoltaa vähintään 2 kertaa vuodessa. Puhtaanapito ja pinnoitusten ja huoltokäsittelyjen tärkeyttä ei tule liikaa korostaa.

Mansardikatto tarvitsee erityistä huoltotarkkuutta sen rakenteen vuoksi. Oikeanlaiset metodit ja materiaalit huoltojen yhteydessä on myös erittäin tärkeä huomioida Voit pyytää myös ammattilaisten toteuttamaa kattohuoltoa omalle mansardikatolle palvelustamme.

 

 

 

kattoremontin kilpailutus Kuinka homma toimii?

Täytä sivulla oleva kartoituslomake. Täytä siihen lyhyesti tiedot itsestäsi ja omakotitalosi katosta. Saat ilman sitoumuksia alueesi yrityksiltä tarjouksia kattoremontillesi. Palvelun käyttö ei sido asiakasta tilaamaan kattoremonttia, palvelun kautta tarjoavilta yrityksiltä.

saat arviolaskelman

Täytä oheisen lomakkeen tiedot talosi katosta ja lähetä se laskettavaksi
h

vastaanota tarjouksia

Saat alueesi kattourakoitsijoilta tarjouksia
}

valitse sopivin urakoitsija

Kun olet valmis tekemään päätöksen kattoremontin tekijästä, valitset sen sinulle sopivalla hetkellä.