Liity mukaan palveluun

Kattoremonttihinta.fi palveluun pääset ilmoittamalla yrityksesi oheisen linkin kautta. Hyväksynnän jälkeen saat tarjouspyyntöjä toiminta-alueesi yksityisiltä kattoremontin teettäjiltä, yrityksiltä ja taloyhtiöiltä. Saat uusia kontakteja ja kauppoja takuuvarmasti.

Ilmoita yrityksesi täällä

kuinka palvelu toimii yrityksellä

Rekisteröidy

Lähetä rekisteröitymislomake ja yrityksemme asiakaspalvelu ottaa teihin yhteyttä tarkkojen toiminta-alueidenne ylöskirjaukseen. 

h

saat tarjouspyyntöjä

Saat valitsemaltasi palvelualueelta kuluttajien lähettämiä tarjouspyyntöjä sähköpostiisi.

}

Tarjoa asiakkaille ja sovi kattoremonteista

Sovi asiakkaan kanssa arviokäynti. Tee tarjoukset ja sovi asiakkaan kanssa kattoremontista.

Usein kysytyt kysymykset

Mihin saan tulevat tarjouspyynnöt?

Kaikki tarjouspyynnöt on jätetty kattoremonttihinta.fi  palvelun tarjouspyyntölomakkeella. Ne välitetään sähköpostitse urakoitsijoille  jotka ovat kattourakoitsijan toimialueella. Esim: Pirkkalassa sijaitseva remonttiyritys saa saa Tampereelle asuvan omakotitaloasujan tarjouspyynnön, mikäli on määritellyt Tampereen ja lähikunnat omaksi toimialueekseen.

Miten teen tarjouksen asiakkaalle?

Teet tarjouksen oman yrityksesi tarjousprosessin mukaisesti. Me vain välitämme tarjouspyyntöjä kattoremonteista tarvitsevista tahoista.

Mitä tapahtuu kun lähetän liittymispyynnön palveluunne?

Saat sähköpostiviestin sopivasta palvelukartoituksen suorittamisesta asiakaspalvelumme kanssa. (kestää20min.) Tämän jälkeen pääset mukaan palveluun ja rupeamme välittämään tarjouksia yrityksellesi sovittuun sähköpostiin.

Mitä palvelun käyttö edellyttää?

Palvelun käyttö edellyttää sähköpostiosoitetta ja toimivaan rekisteröityä yritystä.

Mitä tietoja näen asiakkaan kohteesta?

Saat asiakkaan kaikki kontaktitiedot yhteydenottoon. Myös kaikki oleelliset tiedot kattoremonttiin liittyen, joita voit asiakkaan kanssa vielä tarkentaa vaikka arviokäynnin yhteydessä.

Liity mukaan palveluun

Lähetä lomake asiakaspalveluumme, niin olemme yhteydessä teihin asiakas- ja toimialuekartoituksen kanssa.