tasakatto harjakatoksi

Miten vertailla hintoja? Kuinka iso remontti on kyseessä?.

Kilpailuta tarjouksia täällä

tasakatto harjakatoksi

Yleisesti tasakatoista

Tasakattoja tehtiin paljon 70-luvulla, koska sen aikainen arkkitehtuuri suosi usein kyllä esteettisesti kauniita kattoja. Se mitä ehkä vähemmin silloin mietittiin oli tasa- ja pulpettikattojen käytettävyys ja niiden aiheuttamat ongelmat ”vesi” talon rakenteille. Usein lumen ja sadevesien kunnollisen poistumisen toteutus on ollut ongelmallista tasakattojen kanssa. 

Myös tasakattojen puutteellinen tuuletus ja eristys, asennusvirheet tai kohteeseen sopimattoman katemateriaalin valinta ovat aiheuttaneet kattovuotoja ja jopa rakenteiden lahoamista. Nämä riskitekijät usein saavat asujat miettimään tasakaton muuttamista harjakatoksi.

Tasakaton muutos hinta vaihtelee paljon

 Tasakaton muutos hinta on varmasti se asia mitä kotona paljon mietitään ennen kuin lähdetään edes kyselemään tarjouksia. Hintaa vaikuttavia seikkoja on kuitenkin tämän tyyppisessä remontissa niin paljon, että se kannattaa aina lähteä toteuttamaan asiantuntijakäynnin avulla. Asiantuntijat tekevät remontista suunnitelman jossa näkyy toteuttamisen kokonaiskustannukset. Tasakaton muuttaminen omakotitalossa harjakatoksi sisältää usein talon rakenteellisia muutostöitä jotka nostavat remontin hintaa suhteessa perus kattoremontteihin. Ammattilainen osaa tarkastuksen perusteella antaa hinta-arvion, joka on useimmiten lähellä todellista toteumaa.

Harjakatto tasakatoksi, mitä lupia tarvitaan?

 Tasakaton muutos on rakennusluvan vaativa työ. Tähän tarvitaan rakennesuunnittelijan työtä siitä, miten kattorakenteet ja visuaalinen ilme muuttuvat: rakennuksen runko, katon tukirakenteet sekä kattorakenne. Kilpailuttamalla muutosprojektin saat kokonaishinnasta ja projektin eri vaiheista eri urakoitsijoilta hinta-arviota. Usein nämä remontteina ovat useamman viikon kestäviä remontteja. 

 

 

 

 

Kuinka homma toimii?

Täytä sivulla oleva kartoituslomake. Täytä siihen lyhyesti tiedot itsestäsi ja omakotitalosi katosta. Saat ilman sitoumuksia alueesi yrityksiltä tarjouksia kattoremontillesi. Palvelun käyttö ei sido asiakasta tilaamaan kattoremonttia, palvelun kautta tarjoavilta yrityksiltä.

saat arviolaskelman

Täytä oheisen lomakkeen tiedot talosi katosta ja lähetä se laskettavaksi
h

vastaanota tarjouksia

Saat alueesi kattourakoitsijoilta tarjouksia
}

valitse sopivin urakoitsija

Kun olet valmis tekemään päätöksen kattoremontin tekijästä, valitset sen sinulle sopivalla hetkellä.