tiilikattoremontti

Miten vertailla hintoja? Kuinka iso remontti on kyseessä?.

Kilpailuta tarjouksia täällä

tiilikattoremontti hinta?

Yleisesti tiilikattoremonteista

Tiilikattoremontti mielletään usein monimutkaisemmaksi vaihtoehdoksi verrattuna peltikattoon. Kuitenkin tiilikatto on usein pidempi ikäisempi kuin peltikatto jos tiilikattoa huolletaan oikein.

Tiilikatto on erittäin hiljainen materiaali, eli usein tämä hiljaisuus todetaan vesisateella. Värivaihtoehtoja on monissa eri sävyissä ja muotoja myöskin saatavilla erilaisia. Useimmiten kattotiilien värit ovat puna- tai mustapintaisia väreiltään.

Miten valita tiilikattoremonttiin tiilet? Onko tiileissä eroja?

Kattotiilet ovat usein joko savitiiliä tai betonitiiliä. Savitiilet ovat hieman betonitiiliä hintavampia. Hinnassa saa savitiilen valinneena enemmän myös kuitenkin käyttöikää. Savitiilessä kuluvaa pintaa ei ole, joten ne säilyttävät värinsä paremmin. Kattotiili on perinteisesti muodoltaan aaltomaista Lukittavissa kattotiilissä on asentamista helpottava lukkosaumareuna. Tiilikaton läpivientiin käytetään erikoisvalmisteisia tiiliä, mm. tuuletusputket, antennit ja viemärituuletusputkien läpimenoihin. 

Miten tunnistaa kattotiilen nykyisen kunnon?

Kattotiilien kuntoon on syytä kiinnittää erityistä mikäli omistat jo ikääntyneen katon.  Rikkoutuneet tiilet tulee vaihtaa mahdollisimman nopeasti, ennen kuin haljennut tiili mahdollistaa veden pääsyn kattorakenteisiin ja sitä kautta koko talon rakenteisiin.

Silmään tiilien kunto ikääntyneessä katossa näkyy talven jälkeen yleisesti halkeamina ja erilaisten kasvustojen kasvamisena tiilen päällä. Heikkokuntoinen kattotiili alkaa keräämään itseensä enemmän kosteutta, joka kasvattaa myös katon kokonaispainoa. Ammattilaisen suorittaman kuntotarkastuksen avulla voit saada hyvän käsityksen kattosi tiilikattosi kunnosta ja saada arvion vaikkapa tiilikattoremontti turussa

 

Mitä tiilikattoremontti sitten maksaa?

Tiilikattoremontti  hintaan vaikuttaa valitaanko savitiilet vai betonitiilet. Hintaan vaikuttavat myös tiilien profiili, väri sekä itse katon koko ja muoto.

Myös katon alapuolisten rakenteiden kunto vaikuttaa tiilikattoremontin hintaan. Jos katon läpi on tullut esimerkiksi vettä ja rakenteet ovat vaurioituneet on syytä usein myös alakaton rakenteita uusia. Tarvitaanko uudet rännit tai kattoturvatuotteita. Lumiesteet, lapetikkaat ja kattotikkaat? Nämä lisäävät aina hieman kokonaishintaa. Tiilikaton remontointi tai saneeraus maksaa keskimäärin noin 55 € – 80,00 € per neliömetri. Esimerkiksi noin 120 m2 tiilikaton uusiminen voisi maksaa 8400€  oletuksella että tekijän neliöhinta on 70€ m2.

 

 

 

 

 

 

Kuinka homma toimii?

Täytä sivulla oleva kartoituslomake. Täytä siihen lyhyesti tiedot itsestäsi ja omakotitalosi katosta. Saat ilman sitoumuksia alueesi yrityksiltä tarjouksia kattoremontillesi. Palvelun käyttö ei sido asiakasta tilaamaan kattoremonttia, palvelun kautta tarjoavilta yrityksiltä.

saat arviolaskelman

Täytä oheisen lomakkeen tiedot talosi katosta ja lähetä se laskettavaksi
h

vastaanota tarjouksia

Saat alueesi kattourakoitsijoilta tarjouksia
}

valitse sopivin urakoitsija

Kun olet valmis tekemään päätöksen kattoremontin tekijästä, valitset sen sinulle sopivalla hetkellä.